Tuesday, March 23, 2010

Pembayaran Kumpul Blogger

Beberapa bulan yang lalu kumpulblogger.com situ ppc lokal Indonesia memberikan bayaran atas iklan yang tampil di blog ini , memang ga banyak sih aku baru dapat : Rp 50.000,
sistem pembayarannya aku ga dikasih tahu, pemberitahuan lewat email juga tidak ada, waktu itu aku tahunya saat cek statik review di kumpulblogger.com, saldoku sudah di kurangi Rp 50.000, jadi artinya kumpulblogger.com sudah trannsfer sebanyak Rp 50.000 ke rekeningku, aku langsung lari ke ATM lihat saldo ku .... dan ternyata benar sudah bertambah Rp. 50.000, seneng juga rasanya dapat uang dari internet , walau hasilnya tidak banyak, tapi nilai ini suatu saat akan bertambah jika blog ini rajin aku urus, dan promosikan serta banyak pengunjung yang berdatangan serta siapa tahu aja ada yang tertarik sama iklan iklannya.


Buat teman teman yang menemukan broken link alias link rusak tolong kasih tahu ya,admin mengucapkan terimakasih atas laporannya.Mohon laporannya tulis di kolom komentar. Aku usahakan untuk segera diperbaiki.

12 comments:

agung on March 29, 2010 at 6:27 AM said...

wah selamat ya !!!!

bisa mencapai 50000 berapa hari sob ????

gw aja yg udah daftar 4 blan baru dapet 15.000

R n B on March 29, 2010 at 5:51 PM said...

Udah lumayan lama sih sob juga beberapa bulan. sekarang aku pasang lagi untuk kliksaya itu baru beberapa hari dapet 150. yang kumpul blogger sekarang sudah 67.000 an, yang ziddu 9 dollar. semua baru recehan. semoga recehannya jadi kertas ya sob heeee

Aboner on May 25, 2010 at 12:44 AM said...

kita harus punya rekening bank y?
selain kumpulblooger.com ada lagi g?

R n B on May 25, 2010 at 8:00 PM said...

ada juga selain kumpulblogger.com tapi semua pakai rekening bank setahuku.
klo yang luarnegri harus pakai paypal sob

bliknyabinaputra on July 24, 2010 at 10:18 PM said...

salam kenal

Anonymous said...

We gave our own lovely thomas sabo earring sale Rockoko Mum a black beaded for Christmas and it was a second hit, so what better than a charm to go with it. We’re idea the thomas sabo charm carriers gorgeous little purple flower- clear for Spring and it won’t expire like standard flowers (sweet as they are), but there are cheap thomas sabo charm carriers so many other Thomas Sabo charms that you’re adjoin to be spoilt for pick. Hearts are forever a winners, the delicate little pink thomas sabo charm carriers uk kindness is a particular favourite . Shoes are also discount thomas sabo charm carriers guaranteed to go down well as well as purse charms silver charm carriers but suchlike you determine you’re hurdle to find the precise thomas sabo necklaces charm or bracelet to regard your mum this cheap thomas sabo necklace Mother’s day. What’s more, input rules MUMRCK anytime between now and Mother’s Day and accept limitless giftwrap and the option to be discount thomas sabo necklaces entered a released prize draw to win now. In 1984, Mr. thomas sabo watches himself the pompous idea to institute the rings contract. thomas sabo watches uk He called his company to himself and the 'thomas sabo watches sale Jewels "were natural. Thomas Sabo's breakthrough came with the introduction cheap thomas sabo watches of the Charm Club. Wearing charms to trinkets is a dated tradition. discount thomas sabo watches The charms represent a part of you, a riddle passion or obsession. Life-altering moments, thomas watches shop a new romance, achievement of objectives and achievements .. Sabo watches It's all reflected in your charmbracellet. When I see ample stretch of silver charms at once again I feel 14 time. thomas watches I would not want, I would wish them all.

Anonymous said...

Southeast pandora jewelry and main Asian countries have twisted pandora bracelets rubies for centuries, but research as to where, cheap pandora charms and how to find more deposits is spare, and production has figured out how pandora uk and mining companies,” Giuliani says, pandora sale to look at exactly the right time and place.Farther cheap pandora investigation of claret formation, based on tectonic scenery, geochemistry, buy pandora fluid inclusions and isotopic ratios, allowed Giuliani’s lineup to remodel a new prototype pandora bracelets uk for the French Institute of Research for Development (IRD) and the National Scientific cheap pandora bracelets Center of Research, two government-sponsored knowledge and technology research pandora bracelets sale institutes that aim to aid in the sustainable pandora bangles development of developing countries.Before the collision of the Eurasian and Indian plates, cheap pandora bangles lagoons or deltas sat in the regions where marble is giant, he says, “andthere is the brains pandora necklace to expect that the new thoughts should help development of the artless capital.” cheap pandora charms Virginie Garnier, Gaston Giuliani and Daniel Ohnenstetter urban the shape to do just that. pandora charm They work for the garnet genesis.While studying the bedrock in Vietnam in 1998, new pandora charms the French players found rubies, which detained traces of aluminum, chromium and pandora beads vanadium from universities, international corporations, governments and why the rubies got there, and has created a paradigm to help these evaporites, pandora charm beads Garnier says, when the Eurasian and Indian plates pandora jewellerycollided, raising the Himalaya Mountains.

Download game dan Film on December 25, 2011 at 1:55 AM said...

Terimakasih sobat buat artikelnya, nambah-nambah ilmu pengetahuan, soalnya saya baru bergabung di kumpul blogger.
Mampir balik sobat

trianto prasetyo on June 4, 2012 at 2:04 AM said...

emang waktu daftar ditanyain no rek bank ya ??
kok aku gak ?

Aripoknga on December 28, 2012 at 8:24 PM said...

bagaimana bisa dapat fee..smntara sy gak dmintai norek dr kumpul blogger..????
scriptnya udah aku pasang di blogku.
tru gmana caranya buat melayang iklan dr kumpulblogger???

Aripoknga on December 28, 2012 at 8:30 PM said...

sy butuh infonya mas..
kirim vie email ya..?? syarifalqadri15@yahoo.com

abdulhanan on January 25, 2013 at 7:01 PM said...

banyak yang puji kumpulblogger.com hebat dalam pembayaran, tapi kenapa script dari kumpulblogger sudah 1 bulan saya pasang di blog saya http://marasella.blogspot.com dan paling sedikit 550 pengunjung blog saya perhari tapi sampai sekarang seratus rupiahpun tidak saya dapat ya??? bingung............... sudah 1 bulan iklan kumpulblogger nongol di blog saya tapi masa sih gak ada seorang pun yang klik???????????????????????????

Post a Comment

Silahkan tulis komentar tentang blog ini, usulan, saran dan kritik serta ide ide yang membangun.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hobi Unduh Fans

Berlangganan

Masukkan Emailmu Untuk Berlangganan Tutorial Terbaru Via Email:

Delivered by FeedBurner

 

Banner

Site Info

Powered by  MyPagerank.Net

widget
Postingan
Komentar

100 Blog Indonesia Terbaik

Pop Up

Tutorial Tip Trik Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template